LOADING

Type to search

Bucket list 2016 (Q1 + 2)

Business, blogging & Money Career Personal & Photo Diaries

Bucket list 2016 (Q1 + 2)

Share
Bucketlist and goals 2016

*This post may contain affiliate links, which means if you click through and make a purchase I may receive a commission at no cost to you. Please read my disclosure for more info.

Last Updated on by Noni May

2016, kommaardoor! Blue Monday net achter de rug, tijd voor een update! Hoe staat het met de goals die ik in Oktober opstelde voor het laatste kwartaal van het jaar? Heb ik ze gehaald? Wat staat er op mijn bucket list voor 2016 en hoe ga ik dit halen (wat zijn mijn goals?)

 | Wat stond er op mijn lijst in Oktober? |

  1. Fotoboek van mijn wereldreis
  2. Alle foto’s van mijn reis op de blog
  3. Mijn eerste ebook publiceren
  4. Alle opstapelende Bloglovin, Pinterest en Pocket artikelen lezen
  5. Meer artikelen publiceren ipv forever ergens in een digitaal notebook houden
  6. Mijn bedrijf veranderen
  7. Inbox zero twee keer per week (ongeveer ;))

| Hoe ging het? |

Oke, de afgelopen drie maanden heb ik dit lijstje er vaak bij gehaald. Ik kan dan ook zeggen dat (min of meer) punt 3, 4, 6 & 7 zijn gelukt.
(3) Mijn eerste ebook is geen ebook maar een online course! Veel uitgebreider dus, met video, text, checklists, werkboeken en meer. Lees meer over Oh My Press hier of schrijf je in voor mijn gratis email course A Media Kit That Sells. Dit is basically een ebook, maar dan in de vorm van 6 emails die je een week lang krijgt met opdrachten om beter te kunnen pitchen. Verder schreef ik een Christmas in Amsterdam Guide voor Amsterdam Curated, wat trouwens wel een ebook is. Deze werd zo goed in de media opgepakt dat ik zelfs op de Duitse televisie kwam om mijn guide te promoten, zo leuk!
(4) Alles gelezen yes, al dan niet gewoon op ‘mark all als read’ gedrukt. Uiteindelijk kun je zoveel lezen, maar zelf aan de slag gaan is altijd nuttiger, dus dit heb ik van me af kunnen zetten door alles als gelezen te markeren.
(6) Yes, mijn bedrijf is helemaal anders! 2016, oelala, minder freelancen, meer zelf creëren. Met mijn online school, The Flat Lay shop & meer plannen, zit ik zeker op de goede weg. Hierbij horen ook de aanschaf van LeadPages en Convertkit, twee systemen om mijn werk makkelijker te maken, te automatiseren en succesvoller te ondernemen.
(7) Inbox zero, jazeker, blijf een uitdaging maar het gaat al veel beter dan een half jaar terug!
Helaas zijn de foto’s van mijn wereldreis (1 + 2) echt iets van 20.000 foto’s, dus het blijft zoveel werk dat het echt nog wel even kan duren.. ugh. Maar, snel wat random foto’s! Dit geldt dus ook voor punt 5, de verhalen zijn geschreven.. dus hopelijk snel online!

| 2016 bucketlist |

 

Bucketlist 2016 (Q1 + 2)

| Weer reizen |

Reizen werkt verslavend, dus reizen staat zeker op mijn to do list ;). Sint Petersburg, Japan (tijdens Blossom season), New York City (tijdens de verkiezingen) en ergens waar de zon schijnt.. ik wil OVERAL heen. Nummer 1 verslaving? Lonely Planets & Rough Guides scoren via Marktplaats. Als ik 1 ding tijdens mijn reis geleerd heb, is het; koop geen nieuwe reisgidsen want ze zijn toch binnen no time ‘beschadigd’ dankzij zand, het in je backpack proppen, cocktails die omvallen en meer wilde dingen (oja, not so glamorous; in een hostel gasten die je guides jatten). Hoe ik mijn reizen bepaal? Aan het aanbod van Marktplaats haha. Ik kijk wat er te koop staat, en zoek daarna pas naar goedkope vliegtickets. Tip!

| Meer mijn bedrijf automatiseren |

Dit is de grootste uitdaging van m’n leven: mijn bedrijf zo veel mogelijk automatiseren, want dat komt errrrug van pas tijdens het reizen. No stress, alles loopt vanzelf. Want tegenwoordig zijn er zoveel tech mogelijkheden dat het helemaal niet meer nodig is om alles zelf te doen. Convertkit, LeadPages en Factuursturen helpen daar al voor een heel groot gedeelte bij, maar er zijn nog een aantal zaken die te veel tijd van mij vragen. Hoe ik dit ga oplossen weet ik nog niet, maar in ieder geval helpt een nieuwe camera met wifi al zeer. Want jeez, dat importeren van foto’s duurt lang!! Mijn DSL camera is al super goed en fijn, dus een nieuwe camera staat eigenlijk pas op de agenda als deze kapot is, dus voor nu ben ik op zoek naar een wifi geheugenkaart!

| The Flat Lay Shop groeien |

 In 2015 soft gelanceerd, maar in 2016 wil ik 1 dag per week aan TFLs werken. Ik heb inmiddels heel veel vette foto’s geschoten in de studio die super snel online staan! Wil je je aanmelden als fotograaf? Klik dan hier. Als affiliate? Klik dan hier.
Naast dat ik 1 dag per week aan TFLs wil werken en opzoek ben naar hulp (fotografen!), zoek ik ook nieuwe backdrops en styling. Ik heb een aantal goeie achtergronden gespot, maar mocht iemand nog andere betaalbare ideeën hebben, let me know! Ook ben ik altijd op zoek naar een mooi letterbord (nog niet gespot, iemand?), mooi servies en andere styling props.

| Meer declutteren |

Misschien had je het ook al door in mijn vorige plannen lijstje, maar ‘declutteren’ is een van mijn favoriete dingen. Weg met alle afleiding, meer focus is echt mijn levensmotto (misschien ook omdat ik zo snel ben afgeleid). Dus: meer inbox zero, minder online willen lezen, minder op mijn bureau en meer papier weggooien. Ook meer verkopen van spullen die ik niet echt vaak gebruik zoals mijn gesigneerde fotoboeken en collector item fashion & art magazines. Yep, ik kan het los laten 🙂 Marktplaats is natuurlijk de plek om spullen te verkopen in Nederland, dus mocht je geïnteresseerd zijn in kunst & mode boeken / tijdschriften let me know for first dips!
Dit waren eigenlijk mijn grootste uitdagingen voor 2016, ben erg benieuwd wat de jouwe zijn!
10 places to sell stuff online and make money

Content Promotion Tools: The Ultimate List 40 ways to promote your content

Out of ideas to promote your content? Receive a free copy of Content Promotion Tools: The List 40 ways to promote your content.

I won't send you spam. Unsubscribe at any time. Powered by ConvertKit
Tags:

You Might also Like

%d bloggers like this: