Er is niks leukers dan een pakket vol met cadeautjes ontvangen toch? En als je een van de gelukkige bent met een baan en daar een kerstpakket bij ontvangt, ben ik erg jaloers!

Al jaren droom ik van een goedgevulde kerstdoos en kijk ik jaloersmakend in de december periode naar mensen die stuntelend de grote dozen naar huis brengen.

Maar helaas, dit is eigenlijk een van de weinige minpuntjes van eigen baas zijn.

Dus wat ik een paar jaar geleden had bedacht? Ik koop als eigen baas iets leuks voor mezelf, verpak het mooi en geef het als kerstpakket aan mezelf! Want kerstpakketten zijn echt niet alleen voor mensen die in tijdelijke- of vaste dienst werken!

Het gaat namelijk om het idee, en nog beter, ik weet precies wat ik krijg dus geen reden om het weg te geven aan iemand anders omdat ik het niet kan gebruiken.

Ook leuk? Kerstpakketten voor anderen bestellen, ik ontdekte onlangs Kerstpakkettenplaza en het is de hemel!

Je kan er kerstpakketten kopen met van alles erin, echt voor iedereen is er wat, maar het meest handige is dat je kan categoriseren op prijs, dus bijvoorbeeld tussen de €5 – €20, €35 – €40 of €55+ en alles er tussen in!

Ik ben zelfs zo enthousiast, dat ik een leuk pakket wil bestellen voor mijn vaste opdrachtgevers en mijn virtual assistant. Want weggeven is net zo leuk!

Het is fantastisch om enthousiast en geïnspireerd te worden, maar ook om dit jaar eens een LEUK kerstpakket te bestellen. Niemand zit weer te wachten op nog een potje mosterd toch?

Bij Kerstpakkettenplaza vind je onder andere leuke kerstpakket categorieën zoals ‘traditionele kerstpakketten’, ‘food pakketten’, ‘Italiaanse pakketten’ en ‘Rituals pakketten’.

Die Rituals pakketten zie ik wel zitten, wie geniet er niet van een persoonlijk zen momentje in de badkamer? Maar ook het wat duurdere ‘Trolley de luxe’ pakket is echt een pakket wat perfect bij mijn bedrijf past, want reizen doe ik elke maand! Het pakket komt met een trolley, baddoek, een spelletje, mueslirepen (perfect als je on the-go bent!) en nog meer lekkere dingen die super leuk verpakt zijn in een feestelijke kerstdoos. Te leuk!

Je kan zelf ook een kerstpakket op maat samenstellen en na veel te lang de website bekeken te hebben heb ik een fijn kerstpakket voor mezelf bedacht:

  • Rituals, het liefst de douche olie, die is super fijn!
  • Een tijdschriften bon, want een tijdschrift voelt altijd als een klein cadeautje voor mezelf.
  • ‘Perfect Gin-tonic’, waarmee je zelf een lekkere gin tonic kan maken.
  • Een leuke bon, je kan o.a. een hotelbon, een restaurantbon, een bier & bitterballenbon of een mini high-tea bon bestellen en trust me, ik kan niet kiezen dit klinkt allemaal zo leuk!
  • Een luxe kaars
  • Een fijne thee selectie
  • Tot slot nog wat lekkers zoals uit het kerstpakket ‘Gouden Gevoel XL’ want daar zitten super lekkere dingen in zoals stroopkoekjes, popcorn, mallows, chips en toastjes met crème de brie. Hmmm.

Ik ben super benieuwd wat jij voor kerstpakket krijgt elk jaar of hoe jouw ideale kerstpakket eruitziet, dus let me know! Stuur een tweet of een DM/comment @nnonimay!

En bestel je kerstpakket bij Kerstpakkettenplaza.nl!